darah tiba-tiba datang (cairan tiada ketul)

Hai mommy,nak tanya drah ade lh keluar tapi pagi tadi antara jam 3 pagi tapi tidak sampai memakai pad,selepas jam 5 ke atas keadaan kembali seperti biasa.. sebenarnya saya sudah tidak datang haid dr 18/6 sehinggalh pagi tadi 19/9... sebelumnya saya selalu berasa sakit dibahagian tulang rusuk kiri apabila berbaring..dan berdiri terlalu lama apabila mencuci pinggan mangkuk bahagian pinggang terasa ditusuk saja tidak boleh kelamaan Mohon pencerahan ya mom sesiapa yg ade simptom-simptom seperti saya ni mom?

4 Balas

Dh check upt sbb lma sgt x period no?

Sis try la g kk or hsptl chck k...

Mungkin darah implantasi sbb janin nk melekat. Apa pun cuba pergi klinik refer Dr terus.

Cek upt sis.