7 weeks tiba-tiba hilang semua simptom

First scan GS dah 5 weeks. Tapi Lepas dua hari scan tiba-tiba simptom semua hilang - breast tenderness, sakit pinggang, bloatedness. Adakah Ini normal. Biasa breast tenderness fluctuate berapa hari hilang dan datang balik?

2 Balas

Wahhh that’s great! Normal je mummy. Ada orang cakap 3rd trimester nanti datang balik. Tapi some people dia hilang terus rasa tak sakit tu

same saya..breast jd lmbut blik. mcm mne kndungan sis? okay tak

10mo ago

I lost it. Next scan tinggal empty sac je. And you?