Keliru...takut

Sy hamil nk masuk 9w...selepas buang air kecil sy mencuci dan ade keluar darah ketul kecil² spt dtg haid...x byk tp sy berasa takot..adekah sy alami simptom awl keguguran...mohon bantuan..#firstbaby #mommybuntu

6 Balas

mohon prgi check terus, doc akn check dr bwh sbb dpt lgi details. sis akn dpt surat mngatakn hampir keguguran. doc akn check size baby n degupan jantung masih ad or x? klau doc ckp xda ap, sis still kena hati2. jgn buat pergerakn yg bnyk. sila rehat dgn secukupnya smpila pendarahan tu stop. please jgn buat keja2 berat.. jgn bgun dr katil,mcm sit up.. sila mengiring kekanan dulu, baru bangun. please take note all mommies out there.

4y ago

hati2.. klau bole, jgn pksa naik.. rehat jap, pastu bru smbung naik tgga

ye sis. dipanggil ancaman kguguran. jd kne dpt nasihat dri dktor dri smsa ke semasa. mcm sy sndiri spotting smpai skang tp sbb mmg baby sy xjd. kntung je ada. jd sy tgu kntung turun sndiri smntara tgu tarikh appointment ngn pakar mnggu dpn. jgn stress2 puan. makesure trus rjuk ke dktor klu jd cmni.

4y ago

sma mcm sy, slotting dr awal prgnant tp kntung kosong.. skrg tgh pntang

dah gi hospital ke?semoga baby sihat2 saje dan kuat. semoga dipermudahkan urusan ye. take care

4y ago

alhamdulillah. rehat2 lah dulu awal2 pregnen ni ye. take care

Antara tanda keguguran tu. Kena pergi klinik segera. Biar doktor cek

4y ago

yeke..allahuakhbar...tq ye

Sila ke hospital terus ye sis.. Semoga baik2 saja..

4y ago

tq sis..alhamdulillah sume ok baby ok...arini da xde flek..hrp dipermudahkan urusan..aamiin

trus g hsptl sis..

4y ago

tq...alhamdulillah sume ok