Gender baby. 15/9/20

Boleh teka tak baby sy boy or girl. Sebenarnya sy dh ckp dgn doc awal2 masa detail scan taknak tau gender baby. Kami nk surprise 😆. Bila scan sekali dia kangkang laa. Tp mommy mcm confuse. Mula2 nampak mcm boy lps tu mcm girl pulak. Dia bg mommy teka teki pulak. Mommy nk sgt surprise kn. Hihihi.. #1stbaby #24weeks

Gender baby. 15/9/20
7 Balas

Mcm mana kmu tgok? sye tgok xnmpk pon. .kepala bby yg mne. .cmne nk tahu

3y ago

ouh cmtu. .hahaha. .ya Allah sye tak thu. tq info

InsyaAllah, girl ni 😊 #TAPsupermoms

18w blh dh ke check jantina baby?

3y ago

hehe.. thank you❤️

girl..xnampak pun testis dy..

boleh ke nk tny soalan?

3y ago

maybe period tak stabil. sy mula2 cek upt pun guna clearblue lps 3 hari period lewat

girl

girl ye ?

3y ago

ye btl girl. baby pun skrg dh sebulan 😊