scan baby tak nampak , tapi dah 9weeks 6days

Hai mommy2 . Sy nk tny. Haritu sy sakit sangt dkt ari2 , sy test upt di rumah . Satu line ok , satu line kabur. Then sy pergi klinik , cek upt dr kata negatif . Tp scan jgk , dr scan2 baby ada nampak , ada tak nmpk gituu . Tp dkt sistem dh 9weeks 6days. So dktr cek byk kli , still sma kjap nmpk , kjp xnmpk . Kebetulan sy dah 4 bulan xdtg period , tapi 27/1 sy ada dtg spotting dlm 4 hri . Msa dktr kira tarikh spotting sy smpai ke tarikh sy scan baby 6/4 , mmng ckup 9weeks 6days . So skrg sy tak tahu lah ap yg sy nk bt . Skrg ni sy dok kerap2 sakit ari2 , pinggang , blkng kiri kanan ?.

1 Balas

Nanti kalau nak scan lagi, make sure pundi kencing penuh. Mungkin waktu subur sis lambat, baru lekat and sebab tu belum nampak sangat. Jangan skip folic acid dan banyakkan minum susu.

4y ago

Hehe takpe biasa laa tu 🤗