Sy test upt pd 13/8 Naik l Double line, tp satu line kabur, dlm 4 Hari sy cek di kk negatif

Adakah sy mengandung atau ia sekadar hormon? Perlu atau tdk sy scan di klinik swasta? Minta pncerahan..

Sy test upt pd 13/8 Naik l
Double line, tp satu line kabur, dlm 4 Hari sy cek di kk negatif
2 Balas

check upt pada awal pagi untuk lebih jelas pada keputusannya. (kencing pertama selepas bangun tidur) jika double line teruslah pergi ke klinik untuk scan ☺️

cek time awal pagi