6 Weeks

Hai nak tanya. Sy sudah dua kali check upt. Dua2 check dkt klinik yg sama. First result ada sedikit samar2 . After 1 weeks check balik result still double line tp satu line samar nak jd terang. Doktor kata sy mengandung. Tp bila scan dktr tak nampak apa2 kantung baby lg. Dktr suh dtg balek after 2 weeks. Persoalannya adakah sy btul2 mengandung atau masih terlalu awal untuk scan ? #Firstbaby

2 Balas

Terlalu awal tu scan nanti lagi 2weeks dtg blik scan confirm nampak bby

Alhamdulilah , awak mengandung... 8 or 11 mggu inshaaAllah nampak .. Baru lagi kandungan awak ..jaga baik2 , jaga diri , jaga pemakanan n kandungan ..inshaaAllah doaa yang baik baik..💕

5y ago

InsyaAllah tq for info kak😭