Kena jumpa pakar O&G

Hai Mommy² smua. Sy ad gdm dc, skrg 29w. Nnt dh 32w Dr sruh jmpa pakar o&g katanya sbb gdm. Tp, bila sy tnya knalan² sy yg sngkut gdm. Xde pn kena jmpa o&g. Ke depends on KK yg kita checkup ye . Sy risau, tkut nnt dia tntukan trikh kena serah diri awl utk bsalin ke, @ dia decide kena czer ke. Dah mcm² pkir. Jmpa pakar o&g nnt apa yg pakar tu buat ye.

7 Balas

saya pun gdm. baru lepas jumpa o&g , sekadar check ibu dan baby.. jgn dgr kata kata orang sis,itu semua bolh menyebabkan tekanan dekt kita. mcm saya jumpa O&G bru ni , makcik saya(nurse) dok pertikai kan yang saya dan baby ada masalah yg teruk sampai jumpa O&G bila dah jelaskan pun tetap dok kata mcm tu lgi dkt saya, Smpai tahap tertekan saya tak nak jumpa sapa sapa Sebb takut nanti org lain pertikaikan lagi.

4mo ago

Xde bnda bahaya pn kn. lgpun jumpa pakar dia check lg detail kan. much better utk kita. risau ye kalau jmpa yg toksik2. kita yg stress. smoga dpermudahkn tau awk. sy ad bca jgk yg ckp sbb ad masalah @ special case tu smpai kena jmpa o&g. Alhamdulillah. bila tnya dkt sini. smua ckp biasa. checkup detail utk ibu n baby. bru rs lega.