Hai,kandungan da 5bln,gdm on diet,gdm x tggi pn,klinik suruh jumpa pakar o&g,kenapa ye?

Pakar O&g#ingintahu

3 Balas

Cuba awak tanya nurse yg jaga awak tu. sy pon gdm on diet. Tp takde plak kena jumpa pakar o&g. Mungkin kandungan ada masalah ke

5mo ago

da tanya,dia kata sesiapa ada gdm memang akn jumpa pakar nk cerita soal gdm,bila brsalin apa

Sy pun ada gdm on dc. sis kne p pakar bila? Sy kne p masa 28 wks tp sbb sy czer bersalin yang dulu

5mo ago

skrg sy 22week,tarikh dia bg tu nti sy 23week,memula ari tu doktor ckp 30week bru p sana.tiba2 kol awl da suruh,tu sy takut

ada mslh kndungan sblm ni?

5mo ago

check mcm biasa, urine, berat tinggi then scan. scan kt pakar lg clear. blh nmpk klu ada apa2 prblm. then pakar review bsp, scan semua.