KUCING SUKA LEKAT DGN ORG MENGANDUNG

Hai mommy2 sihat ke tu ? Harap2 semuanya sihat walafiat... Niy saya nak tanya sikit ,, sya tnggl d rmh mertua dan rmh mertua niy ada seekor kucing betina yg bru pun hbis beranak 3 ekor anknye...tpi sya pelik laa ibu kucing niy sllu duduk dlm pangkuan sya bila sya duk kat ruang tamu tgok tv ,, kdang klu sya ke bilik pun kucing tu cari sya smpai dpt...adakah kucing niy nak jaga sya yg tgh ngandung ke ape ? ?? kn org ngandung xleh dekat dgn kucing sbab bulu kucing tu boleh buat kita kena penyakit dan effect kpda baby yg d kndung...

15 Balas

A'ah. Dia macam tahu je orang ni mengandung. Saya pun sama masa mengandung. Ada je kucing datang. Padahal kalau kat suami kucing lari 😂

Mungkin juga. Sy msa pregnant pun ank kucing rumah mil sy sllu pnjat kt sy nk tdo atas pangku. Heheh.

Kucing suka dkt dgn org yg dia percaya. Naluri hati seorg bakal ibu ni lembut tu yg dia nak berkepit

Anak kucing saya pun sama , dah tak boleh berenggang nak kena berkepit je dengan dia 😅

Mybe dia mmg suka puan.