Buku Pink da buka ke belom

Hai mommy2 semua.. Sihat ke.. Dah buka buku pink ke mommy2 semua.. Bape week buka buku... Jaga diri ye mommy2 semua ☺️☺️☺️

11 Balas

sye dah 19 w belom bukak buku siap" kene marah ngan nurse laa . baru tau kalau sekrang appoiment kena daftar online .. baru dftr dpt buln 9 akhir pula tuu . entah la cam mane pulak nasib sye ni 🤧

booked appointment through online dgn kk time 7w n dpt buka buku time kandungan 12w..tarikh byk full booked time pkp jadi kena booked trikh tu awal..☺️

Haii sy buka buku masa 11 week , sebab kena buat appoiment . Masa 8 week tu sy Scan swasta . Da kompem baru booking utk buku

3y ago

Ye sis... Skrg kena call KK dulu tuk buat appointment buka buku... Nurse da bg tarikh baru dtg tuk buka buku... Tmpt saya buka buku ptg, tp klu check up pagi...

saya buka buku mse tuhh usia kandungan 4w.. excited sgt nk bukak.. mklumla anak pertama

3y ago

saya xde alahan😅.. selera makan pon makin bertambah..

saya buka buku pink masa 8w.. masa book appointment 6w .tarikh kosong lepas 2 minggu

3y ago

Xpe la.. Da preggy da pon.. Yg penting jgn skip la folic acid tu ye.. Next appointment bila dik?

Sya slepas cek upt positif trus buka buku pink agak² msa tu 3 weeks .

3y ago

yer serious . tnggu lagi 2 mnggu , scan dh nmpk kantung 5 weeks . skrng dh 11 weeks

masa 8w..Terus call kk untuk set appointment bukak buku..

Daa bkk da,sy bkk msa 9 mnggu...skrg nk msk 17 mnggu

berpa bulan bru boleh bukak buku

3y ago

Boleh je klu sis nk buka awal... Call dulu KK dptkn appointment..

saya 6w pun blm bka buku lg

3y ago

☺️☺️