Buka buku pink

hai biasa berapa week ye dah boleh buka buku pink #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

call Klinik kesihatan dan tanya.. lepastu booking trikh terus.. sye mingu depan bukak buku dh 9 minggu

7 weeks da boleh pi kk. Nnt nurse bg appointment utk buka buku pink

Sy haritu mingggu ke 7 dah buka sbb kerap bleeding. Doktor suruh buka terus.

3mo ago

Ada cervical polyps, jalan bnyk sikit bleeding, bnyk buat keja bleeding. Doktor dah buang ketumbuhan tu. Alhamdulillah skrg kena kurang semua tu sbb ada lg sikit2, tp xde la meleleh mcm haritu. Baby ok.

8w ke atas boleh dah