6 bulan ,, Meggie Asam Laksa

Hai mommy2,, saya nak tanya boleh makan dah ke meggie asam laksa masa kandungan masuk 24 minggu/6 bulan ?? Teringin pulak nak makan sbab rasa asam laksanya tu yg buat terliur ?? please bgi pandangan sikit sbab nurse pernah ckp masa awal kehamilan tu nurse x syorkn makan meggie dgn bumbu nya sekali...dia suruh mkn meggie kosong jer mcm tu mna sedapkn ??

9 Balas

Kalau teringin mkn je sis. Tapi jgn slalu & jgn berpaket2.hihi.