baby kurang tendang

hai mommy2, nk tnya,normal ke klau baby krg tendang tp perut mngeras, sy bru msk 23w.. sblm ni kuat jgk tendang2, tp ni asyk mngeras jer xde tendang2..risau plk..hmm

1 Balas

Hi mummy, mengeras adalah normal. Baca mengenai braxton hicks. Tapi kalau baby kurang pergerakkan mcm tak normal. Cuba minum air sejuk atau tukar posisi. Kalau baby gerak buat pengiraan semula. kalau kurang jumpe doctor ye #TAPSupermoms