Baby taknak botol dan puting

Hai mommy2. Nak tanya la mcm mana nak ajar baby 3 month minum botol. Baby selalu nangis mcm lapar. Tapi baby taknak minum botol (susu fm). Puting pun taknak. Ashik nak ngempeng je. Saya nak masak tak boleh. Nak mandi tak boleh. Bila lepas dia kejap, dia menangis. Kakak dgn abang die pun ashik merengek je lapar. Sy jadi terkejar2. Setiap hari sy letih, jadi stress. Ada cadangan tak mcm mana nak handle situasi sy?? ?

2 Balas

Mungkin sis blh tukar puting botol susu tu...mungkin xserasi ngn dia...tu pndgn sy lh...sbb anak2 sy dl pn xnk...sy gn puting pigeon br ok ngn diorg..