Tendangan baby

Hai mommy². Boleh tahu tak macam mana rasa tendangan baby tu yea? Sorry first mom to be, takde pengalaman. Sekarang saya 17w, ada rasa jgk macam halus sekali lepas tu rasa plk macam bubble gitu, lagi² kalau lepas makan @ lapar 😂 Dia rasa kat bahagian mana yea? Yg saya rasa tu dekat area berdekatan pusat. Kalau angin saya boleh detect sebab memang ada gastrik.

1 Balas

betul dah tu. sbb 17w tu pun kecil lg. mmg rasa halus2 bubble2 cmtu. nanti dah 22w+ rasa jelas dah hehe

1y ago

Owh macam tu. I will 🥰