Scan Baby

Hai mommy to be. Sy nk tnya. Sy mntk doc scan baby. Doc assume sy pregnant 7week. Tapi doc ckp dtg lagi sbulan bru nmpk. Is it okay tggu smpai satu bulan?. Dan buku pink tu bila blh buat ya?

1 Balas

Okay je klau x ad spoting atau bleeding,jge pmakanan je jgn buat kje berat2.dlu pn sy mcm tu Dr kate x prlu scan sbb blum tntu nmpk.one day tu sy ad spoting trus pergi hospital mmng btul blum nmpk cume nmpk kantung jer .so Dr bg lg 2 mnggu Alhamdulillah dah nmpk baby dgn heartbeat dia.tp klau sis risau cbe la klnik lain.

4y ago

OK trima ksih sis 😘😍