Hb rendah 9.8 kena cucuk ubat

Hai mommy smua..nk tnya siapa ada pengalaman hb rendah...hb sy 9.8 dktr suggest utk drip ubat kt tgn tu ..sy takut la...mcammana ye..ade x mommy yg prnh cucuk dh sblum ni...sy dh buat smua..dh mkn smua yg dicadangkan utk naikkn hb...kerang, daging, jus delima, jambu batu, oren, sunquick, smua sy dh mnum n mkn..tp hb xnaik2..xtahu kat mana silapnya..kopi pun dh lama stop..teh mnum pun stgh cawan je..tu pun kalau tringin sgt...#pleasehelp

12 Balas

hb sy 8.9..minggu lepas dh first dose..esok second..ok je..jgn rse tkt nnt dh nk bersalin pn kne cucuk jarum jugak kt tgn..kite fkr 1 je..ni untuk anak yg kite kandung..

3mo ago

saya risau tkut ubt yg drip2 ade ksan sampingan lain yg kita xtahu ..kena cucuk 3kali kn...mcm2 duk pkir risau baby lg..risau tkut alergik ubt tu ke ape ke...lama x sekali drip tu sis?