Hb rendah 9.8 kena cucuk ubat

Hai mommy smua..nk tnya siapa ada pengalaman hb rendah...hb sy 9.8 dktr suggest utk drip ubat kt tgn tu ..sy takut la...mcammana ye..ade x mommy yg prnh cucuk dh sblum ni...sy dh buat smua..dh mkn smua yg dicadangkan utk naikkn hb...kerang, daging, jus delima, jambu batu, oren, sunquick, smua sy dh mnum n mkn..tp hb xnaik2..xtahu kat mana silapnya..kopi pun dh lama stop..teh mnum pun stgh cawan je..tu pun kalau tringin sgt...#pleasehelp

12 Balas

brp minggu dah kandungan ??

3mo ago

kndungan baru nak masuk 33minggu...

try minum air barli sis

3mo ago

haa yg ni belum try lagi...nanti sy cuba amalkan yg ni plak...tq ye..