scan jantina

hai mommy semua..pliss tolong sy..sy skarang tgh dilema.haha..bkn dilema apa pn cuma dilema tgh fikir sesuai x sekarang saya g scan jantina..sekarang 20w 2d..aritu masa trlebih excited,17w sy dh g scan even sy tau blum nmpak lg..n btul,mmg xnmpak lg jantina..hehe so mcm mna ye..bleh bg pndapat x..patut ke sy g scan skrg,atau perlu tggu lg...tmbah2 sy preknen twin,tu yg xsbar nk tau jantina tu.hehe tq mommy smua..tlg jwb tw.hehe?

2 Balas

Rasanya dah boleh tengok tu. Lagi pulak twin. Kalau lambat2 nanti, takut tak nampak sbb baby dah besar kan.

5y ago

Sama2 🤗

Better buat details scan.. lagi2 twins..

5y ago

kan..hehe xsbsr nk tau jantina.heee insyaAllah..btul2..bleh rhat lama lh sket jp ag.hehehe