GENDER BABY

Ada x ibu² yg ada pglmn bgni😆haritu sy dah g cek jantina kat klinik swasta cuma masatu Dr yg sepatutnya buat usg 4D tgh cuti, jdi ada sorang Dr ni dy cuma tau guna yg 2D je. Masa cek Dr tu ckp jantina girl cuma x psti lg sbab mnyorok. Then masa cek kat KK pula Dr tu scan ckp ank boy,,,mngkn sy patut buat yg 4D kot spya tau kn lgpun skg dah msuk 32wks😆#ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

32weeks sempat lg buat scan 5D puan.. 5D lg clear, tp kena cpt la booking sbb sampai 33weeks je.. Lepas dr tu baby dah besar takut xnampak dah bila scan.. Hr tu sy buat di Klinik Aurora 5D rm120 je.. Antara yg termurah jg. Puan search la klinik aurora yg terdekat. Yg buat pun mmg Sonographer yg terlatih..