keputusan air gula

hai mommy semua. sy nk tnya nurse call x bagitahu result air gula untuk yg lepas bersalin? kalau msa mengandung diorang call bagitau result. kalau lepas bersalin diorg call x bgitau? thank you..

7 Balas

Sy first pregnant ada kncing mnis... Lps bsalin mnum i gula nk tgk ada x kncing mnis... Tp nurse xcall atau xbg taw apa2 ttg result tu.. Saya tya nurse ttg result i gula... Diorg kata saya xda kncing mnis lps bsalin tu yg xcall.. Kalau ada, diorg akan call dan atur tmujanji nty

5y ago

thank you sis.. 😍