keputusan air gula

hai mommy semua. sy nk tnya nurse call x bagitahu result air gula untuk yg lepas bersalin? kalau msa mengandung diorang call bagitau result. kalau lepas bersalin diorg call x bgitau? thank you..

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Sy first pregnant ada kncing mnis... Lps bsalin mnum i gula nk tgk ada x kncing mnis... Tp nurse xcall atau xbg taw apa2 ttg result tu.. Saya tya nurse ttg result i gula... Diorg kata saya xda kncing mnis lps bsalin tu yg xcall.. Kalau ada, diorg akan call dan atur tmujanji nty

3y ago

thank you sis.. 😍

VIP Member

kk tmpat sy tak call kalau x sangkut kencing manis. dia akan call utk inform bila kita confirm ada kncing manis saja.

Esok kna mnum air gula sbb bru lps bsalin.. Harap xder kencing manis la lps dh bsalin ni...

Kk saya ada makmal. Hari yg sama dpt result. 2jam slps minum air gula..

VIP Member

Kalau kk tempat sy next app, nurse bg result letak dlm buku pink..

3y ago

next app checkup anak 2bulan. lmbt lg haha

Klu x call tu normal dik...

3y ago

lega rasanya kalau mcm tu sbb time preg ada kencing manis. dgn ada history lagi. kk sini biasa satu hari je dh call kalau sgkut. hri ni xcall. hrp xda apa la.. 😄

Result mogtt 2 mggu dik...

3y ago

yeke. masa preg hri tu sehari je. pgi minum ptg dh call. huhuhu xleh hepi lgi la.