11 weeks

Hai mommy semua . Nak tnya lah 11 week tapi perut sy kecik je mcm tk mngandung . Normal ke? Berapa week bole rasa bby bergerak?

110 Balas

sy semalam buat buku 9w6d.. nurse tekan perut katanya tak rasa ape.. harini dh masuk 10w bwh perut kembang sikit je.. risau jugak sbb nurse kata tak rasa ape2 tu.. lagi 1 nurse kata tak normal kalau ada rasa mcm sengugut.. risau je baby xnaik.. minggu depan nak cuba scan swsta.. harap semuanya baik baik saje