11 weeks

Hai mommy semua . Nak tnya lah 11 week tapi perut sy kecik je mcm tk mngandung . Normal ke? Berapa week bole rasa bby bergerak?

110 Balas

sama lah sis. saya pun harini cukup 11w. hari hari usap perut dan tgk kat cermin. bilalah nak besar perut ni 🤣 pastu risau kenapa perut tak besar. siap google lagi. maybe yelahkan lain org lain badannya. semoga kandungan kita membesar dgn sihat ye sis 🥰

klau pg scan baby 11mnggu da bnyk grk.. cuma mse nmpk dia grk, sy msih xdpt rse pgerakan dia.. walaupun nmpk lincah.. mungkin sbb msih kecik..

Masa anak sulung dulu saya mcm sis lah. takde babybump langsung. hehehe. tapi skrg anak no 4. kejap jer nmpk. don't worry. asal baby okayyy. 11 weeks nie kecik lagi babynya. size laici anggaran. 😊 Stay positif jer okay?

Saya 11 week perut memang tk nmpk , msuk 5 month baru la nmpak perut , baby gerak pon lmbt , setengh org klau cepat 18 week dh bole rasa baby gerak , saya 23 week bru berasa , jngan risau ok , tu semua normal ja

Normal tu. Saya masa pregnant 7 bulan nak masuk 8 bulan baru nampak perut sikit. Alhamdulilah masa bersalin, baby normal. Tak kecik pun. 3.42kg on 37 weeks #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Sy pun dah 11 week , minggu lepas scan baby , doc cakap baby awak dh gerak gerak 🥹 Tapi xtau mcmna rasa baby gerak2 lagi , masa doc scan tu ingatkan perut tengah lapar rupanya baby yg gerak 😅

normal, sy pun sama 11week tapi perut tk nmpak lagi. nnti 14week dr nk scan lagi, nk tgok betul ke usia kandungan sy tu. takut tk sama dgn kiraan kita dari last period. mybe persenyawaan tu lambat.

Sy skrg ni 11week prot da nmpk.. Org igt sy da prgnant 5 6bln..sedangkn bru nk msuk 3bln😅

2y ago

kita sama🤭🤭🤭

Normal sis.. sye yg dah nak masuk 25 weeks pun perut kecik je😅😅maybe sbb badan sye pun kecik tk tau la😂😂tapi kecik2 ni pun nak bangun pun rasa berat bawak perut🤣🤣

Salam ibu2 semua.. Sy nk tanya.. Sy baru masuk 11 minggu sehari 2 ni perut sy sakit knp ye? & sy perasan sebelum ni nadi baby kuat denyutan dia.. Sehari 2 ni mcm perlahan sikit..