11 weeks

Hai mommy semua . Nak tnya lah 11 week tapi perut sy kecik je mcm tk mngandung . Normal ke? Berapa week bole rasa bby bergerak?

110 Balas

Sy pun 11 mggu.. Sy buka buku merah mggu lepas 10 mggu.. Tp doctor ckp pelik kenapa perut sy besar then dia suggest utk scan kandungan sy. Allahuakbar.. Terkejut sy bila doctor bgtahu kandungan sy adalah bayi kembar.. Tk terkata sy sbb ni kandungan ke dua sy selepas ank pertama 12 tahun. Alhamdulillah.. Rezeki sy & suami.

1y ago

ya Allah seronoknye 😭