11 weeks

Hai mommy semua . Nak tnya lah 11 week tapi perut sy kecik je mcm tk mngandung . Normal ke? Berapa week bole rasa bby bergerak?

110 Balas

Normal sis..tgk atas bdn ibu laa..mcm sy bru nk msuk 8 week tp prut da mcm 4 bln😂..even sblom preggy x buncit pn..depends dgn bdn kite sis..asal bby sihat ok laa..

1y ago

owhh kira baby gerak dlm perut..bkn perut kite🤣😂awak bley rse grakan bby..sllu lps kite mkn or time kite nk tido..die aktif gerak..