Week 27

Hai mommy semua. Nak tanya la. Medical check up di kk semenyih. Tapi saya nak beranak di Hospital Shah Alam. Kita kena bagi tahu ke kt pihak Hospital Shah Alam yg kita nak beranak disitu dan nak pilih wad class keberapa ? Kalau ye, waktu minggu keberapa baby kena inform kt pihak diorunk and kena bayar deposit ke cane ?

1 Balas

Better call or mintx husband pergi Hospital Shah Alam check the procedures sis. ☺️