Deposit wad kerajaan

Maaf nak tanya, klau seblum masuk wad tu kena byar deposit ke? Berapa ye deposit kena sediakan untuk hospital kerajaan? #ingintahu

2 Balas

Week 32 sy warded kat hospital doc bgtau dah buka 2cm. Takde deposit. Sy request bilik kelas pertama sbb suami staff kkm kat hospital tmpt yg sy warded. 2 minggu admit kat hospital belum bersalin lg. Doc bg discharge. Takde apa2 byran.

6mo ago

guna GL mmg takde bayaran. klau yg keje swasta ni kena depo klau request nk 1st atau 2nd class

Kalau tak silap takde deposit melainkan nak tukar first class atau second class kalau x silap saya la

6mo ago

iyaaa betul. 3rd class tak kena depo pum