Tukar Check up KK KL to KK Swak

Hi. Siapa kt sini ada pengalam chck up kt kk Kl tp bersalin kt Swak. Macam mana ye procedure tu? Kalau saya beranak gov kena reg jugak kt kk kan. Tp kalau beranak kt private perlu tak reg kt kk swak.

1 Balas

Rsnye just sis kena inform dorg je kut yg sis akn bersalin d hsptl private..bg memudahkn kerja dorg tuk trace dan merekod pd buku kita d kk.. sbb biasanya kan selepas bersalin nurse akn dtg chck kita dkt rumah mcmne condition kita selepas bersalin..