Sakit

Hai mommy semua. Baby saya da 6 bln 15hari umurnya and dah start bagi makan dan masih full breastfeed. Tapi lately ni bila saya susukan dia, dia suka ketap nipple dgn kuat then tarik. Sakitnya sampai saya tpaksa picit hidung dia supaya dia lepaskan. Jadinya sekarang saya ada sikit trauma bila nk direct feed dia sebab da beberapa kali kena macam tu..serius memang sakit..macam mana ye nak atasi perangai baby yg macam tu ye..stress juga dibuatnya..

1 Balas

anak sy pun mcm tu jugak. suka gigit kuat.dah nk masuk 8 bulan. gatal gusi barangkali. mamanya redha je sakit2 pun 😅