Anak suka nempeng .

mommies . macam mana nak ubah habit anak yang 1 ni ye ? if siang tu xdee sangat bila malam masa tidur anak mesti nak puting sy dalam mulut dia . bila sy tarik keluar kan dia terjaga walaupun dia da lena , da bg puting kosong dia hisap tapi sekejap lepastu dia luek puting tu . sy penat sebenarnya sebab tak cukup rehat / tidur . yelaa bila dia nak / selesa macam tu sy pula xselesa / xsenang hati risau tersedak ke apa . ada cara tak untuk taknak dia macam tu ? #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Umur berapa awak?

1y ago

Ohh normal je sebenarnya awak. Baru 3 bulan kan. Tapi awak nak mula sleep train baby dah boleh dah. Yang ni awak kena rajin cari info. Awak boleh follow baby language. Kat situ ada ajar sleep train baby.

umur?