scan babyyy

hai mommy.. sekarang saya dah 34w.. tpi masih belum tau jantina baby sebabnya bila scan je dia suka baring posisi mengiring.. so nampak side tepi jelaaaa.. ada tk mommy2 yg senasib? teringin sngt nak tau.. tkde mood nk shopping brg bby selagi taktau gender 🫠

27 Balas

kalau saya duly masa scan doctor dapat tahu position anak saya macam mommy pendapat org2 tua saya jantina dia perempuan

boleh pegi sonobee scan lg..murah je....x pon beli je bju unisex..dh lahir nti bru boleh shopping puas2 baeang2 baby

Sama mcm sya 34w, scan baby xnk tunjuk jantina dia. Hihi tpi dh beli baju baby unisex senang.

beli yg unisex je la puan. selamat 😊 habis pantang blh shopping yg 6m n above ikut jantina

Before pergi scan. Makan ice dulu 😆. Upah untuk dia 🥰 baru dia aktif

Cube sis mkn bende manis before scan bg baby aktiv..

birth on 29january 23