Scan jantina

hi mommy2 smua..Assalamualaikum.. dsbb kn bnyk sngt yg post psal scan jantina,jgn prcaya sngt ye dgn scan..sy ada pnglaman msa pregnant minta doc scan jantina,doc sahkn baby dlm kndungan sy girl..3 kali dok ulang scan tngok jantina doc kata girl..bila bersalin burung pulak kluar???pebenda?excited tau nk tau jntina baby,msa baby kluar blom potong pusat sy dah sibuk tnya jantina..hmm?husb punye happy tu bukan biase2?

10 Balas

😅saya scan 4d waktu 20 weeks haritu,doktor bagitau macam girl,tadi scan 28 weeks,doktor jadi confius,lelaki ke perempuan sebab baby tak nak tunjuk pun. Itula pasal saya tak beli2 pun baju2 comel boy or girl. Sekarang beli baju warna putih,hijau or kuning je😁

haha...sama dgn sy ank no 4 ni..scan 2 Kali X nmpk..kali ke 3 nmpk girl...lpas bsalin tetiba nurse ckp thniah puan dpt ank laki..tkejut tye blk nurse tu..btl ke sy dpt ank laki..😅😅scan pmpuan..tp alhamdulillah..mmg nk ank laki pn...kuasa Allah...

sy dari anak no1 smpi anak no2 alhamdulillah scan semua sama anak no1 scan lelaki keluar lelaki anak no2 scan perempuan keluar pun perempuan😊

Td sy scan nmpk pistol...ada kemungkinan slah ke🤔sbb teringin nk bby girl😢

Hai sis, sama dgn situasi saya anak pertama scan 3kali boboy tapi keluar gugurl.

Saya pun berharap scan tu xbetul.. 😂

Sya dulu scan 5d.. Nmpk jelas telur dya.. Haha

Hihi...biase la tu..kdg scan xjelas sgt

scan 5d pun x bole pcya ke?

scan mase berapa minggu??