Barang baby

hai mommy nk tnya , persediaan barang2 baby ni biasa start kandungan bulan berapa blh beli? sorry tanya sbb saya frstime , ttc 3 thun , sdikit excited , dan nak tahu start dari barang apa yang biasa mommy sediakan dulu , ada org start dri brg mahal contoh : stroller ad org start dri barang mcm botol2 :)

15 Balas

hi . sllu nya orang cakap jgn beli selagi kandungan belum masuk 7 bulan . sebab takut apa2 jadi dengan kandungan tu bila kita trlalu excited . mcm saya pulak anak first dulu lepas dh buat doa selamat terus pergi shopping . itupun saya beli tilam , baju 3/4 helai lepastu cari barang2 mandi . tapi ikut awak la . tnggu 6 bulan mcmtu baru la beli sikit2 ❤️