Persediaan untuk ibu dan bayi.

Salam mommies, nak tanya biasanya masa 1st dan 2nd trimester mommy buat persediaan apa je ya? Contoh macam beli barang untuk mommy ke like breastpump or else, beli barang untuk baby ke. Boleh share? Sebab saya masih berfikir barang apa yg saya perlu sediakan start dari sekarang. Thankyou mommies. #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Saya masa 12w mula beli barut n bedung baby aje dulu.Masuk 20w baru mula beli barangan berpantang n baju2 baby..Sekarang 22w dah 60% barang pantang n baby yang da tersedia..