Barang baby

hai mommy nk tnya , persediaan barang2 baby ni biasa start kandungan bulan berapa blh beli? sorry tanya sbb saya frstime , ttc 3 thun , sdikit excited , dan nak tahu start dari barang apa yang biasa mommy sediakan dulu , ada org start dri brg mahal contoh : stroller ad org start dri barang mcm botol2 :)

15 Balas

sye stat bli ble da 2nd trimester.. bli bju, toiletries baby, tilam.. mse 1st trimester byk survey hrga kt kdai & shoppee..

beli sebelum masuk trimester 3...kalau beli lmbt, nnti tak larat nk basuh baju baby semua...rasa mengah akhir2 nanti

2 3 barang 1 bulan, ada duit beli, jumpa murah berbaloi beli.. beli sikit2 tak terasa sgt, tahu2 dah lengkap je nti.

Boleh refer list ni utk memudahkan mommies

7mo ago

Alahai.. tak perasan kabur.. kejap sy tgk mana yg tak kabur

park