Barang baby

hai mommy nk tnya , persediaan barang2 baby ni biasa start kandungan bulan berapa blh beli? sorry tanya sbb saya frstime , ttc 3 thun , sdikit excited , dan nak tahu start dari barang apa yang biasa mommy sediakan dulu , ada org start dri brg mahal contoh : stroller ad org start dri barang mcm botol2 :)

15 Balas

ade yg ckp start 7 bln dh boleh beli brg baby tp pada sy kalo ade duit lebih dh bolehlh beli sikit2 dulu senang.. supaya takdelh rase mcm duit sekali keluar mcm tu je