Gerakan baby

Hai mommy... nak tnya klau 25 weeks tendangan baby klau pagi mmg tak berapa rsa ke? bila boleh rsa yg btul2 kuat tu ye ... sy ni dok asyik risau je klau tak rasa tendangan yg kuat tu ..😅 .. tpi bila mlam aktif pula rsa kick dia sikit2...

2 Balas

Di KK kami cek, minggu ke 28 baru kira gerakan 10 tu. Sebelum drpd minggu ke 28, saya buat dek je tendangan tu, tp rasa happy n ckp dgn baby bila rasa tendangan. 🥰