Try merancAng

Hai mommy nak tanye saya teringin nak mengandung lagi tapi sblm ni saya pernh pregnant luar rahim so sekarang dah sedia nak pregnant lagi kena ambik ubat ape2 tak ataupun kena jumpa doktor dulu ... Dah berusaha nak bagi lekat tapi takde rezeki nak lekat .. anak pertama selalu nak adik

1 Balas

pn boleh cuba ladyes Coafee 😉 n suami boleh minum king coafe. boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/lcnufiya insya Allah membantu pn n suami