tips tidur awal

Hai mommy nak tanya ade tak yg tak boleh tidur waktu malam macam saya?kandungan saya dah masuk 24 weeks sekarang mata makin menjadi2 kalau malam susah sangat nak tidur dah subuh baru dapat tidur lepastu bangun pon lambat?.. Saya risau takut baby sy kenapa2.. Ada tips tak untuk tidur awal. .

19 Balas

Sma lah sis.. Sya pun 24weeks daa.. Mlam dah xbole tdur.. Lpas sbuh bru dpt tdur.. Then terlajak smpai nak tgah hari .. Then lpar terlewat mkan huhu