Susu Dutchlady Coklat

Hi mommies, ada ke pernah minum dutch lady coklat cirit birit? Saya pagi tadi membuang normal macam biasa tapi lepas minum dutch lady, perut tiba-tiba meragam dan cirit birit. Saya tak sesuai dengan susu tu ke ya?

2 Balas

Boleh jadi tak sesuai dengan awak. Kena try and error. Saya bukan lactose intolerant so apa2 susu saya minum tak cirit birit.

saya lactose intolerant jadi saya kalau minum apa2 susu pun bila perut kosong memang akan perut meragam dan cirit birit.