Shopping Barang Baby

hai mommy. mommy2 kat sini shopping barang baby time kandungan berapa bulan ye? sy baru masuk 6 bulan and dah shopping 70% barang baby. yang kecik2 je. yang besar2 and mahal2 belum lagi

1 Balas

sy 7bln..smua dah lgkap. xboleh tguh2..skg musim bgini nk brjln pun sush..kne pkai mask.semput2 je. kaki pon da cepat penat. nak pulak area ktorg tgh pkpb balik nsik baik smpat ckupkn brg. misi pun dah pesan sruh bsuh bju smua siap2. skg tgh dok brtenang je. hri2 belek bju bby. tmbhkn ilmu brsalin ..brpntang dan breasfeeding.

4y ago

tq for sharing sis