Gerakan Baby

Hai mommy jom kongsi jam brapa genap 10 kiraan gerak baby kmu?

12 Balas

Kalau sy start jam 9.. paling lewat dlm jam 2.30.. Kdg start lebih jam10 sbb kdg tido smula lepas MKN pagi.. tupon paling lewat 3.30.. Ada juga jam11 dh setle.. Nurse PON ckp aktifnya.. Kalau lepas makan.. haa.. 5 min skli/ 10 min skli dia berpusing memulas hbis perut.. Baru 30w

saya kadang kadang 7malam baru genap 10 gerakkan, tapi 2 hari ini kul 3 dah genap 10 gerakkan. Tapi kalau malam tak usah cakap, aktif bukan main lagi

Kul 3-4 cam tue..tp mmg aktif tiap jam..mlm pn aktif smpai 2-3pg kdg..

Sy kdg2 1pm dh habis... Klau baby x de mood kdg2 kul 4 kul 5🤭🤭

start kul 10 am , kul 12 or lebih da ckup 10 pgerakan . baby 33w

Petang. Pukul 4-5. Biasa baby aktif malam2😁

Kalau saya pukul 3 cukup pergerakan

Pkul 6-7, sbb bby aktif waktu mlm😘

4y ago

sama sis . otw nk tdo dia strt la gusti kt dlm

Dari 9am sampai biasanya 4:30pm.

Selalunya time petang