35weeks 3days

hai normal ke perut rasa penuh and baby gerak slow je.. kiraan cukup 10.. cuma gerakan x aktif mcm sebelum2.. #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

saya pun rasa benda yang sama . beza sehari ja saya dgn sis . saya 35w2d. bila saya baca kat artikel², kat apps dsb. memang gerakan baby akan slow sebabnya tak ada ruang , kat dalam dah makin sempit . asalkan cukup 10 dah okay 🤗 kalau slow sangat selalunya saya tak kira pun untuk tick kat buku pink