sakit kepala

hai mommy dan bakal mommy semua.. saya skrg 29w 4d.. ada tak yang mengalami sakit kepala sbelah kanan... skit sgt... tp bile check tekanan darah normal shj.. sehinggakan sy dimasukkan ke wad.. diagnosis as tension headache.. tp xdew pulak sy tension..stress atau etc.. ada yang ckp normal sbb masuk 3rd trimister...

1 Balas

Sama la dengan saya masa second pregnancy. Kadang siang kadang malam. Makan paracetamol and pejam mata kejap, okay la nanti. Kata doktor sebab saya stress dan kebetulan memang saya stress dgn kerja masa tu.