SAKIT PENING KEPALA

Hai. Ada tak mommy² yang mcm saya. Skrg 14w. Tp lately ni hari² sakit kepala mcm migrain tu. Hb okay, tekanan darah pon okay. Pembawakan budak ke eh? Biasanya mommy buat apa je untuk atasi sakit kepala ni 😭

2 Balas

kalau sy jadi migraine ni sbb kurang minum air. haritu masa balik rumah mertua mmg kurang sikit minum so mmg sakit gila kepala terpaksa makan panadol. bila dah balik rumah sendiri sehari wajib sy minum 2 botol 1.2L air kosong. then ok dah. mungkin cuaca skrg pun tak tentu & hormon kita pun berubah.

2y ago

thankyou sis. sy try minum air bg banyak 🥰

pembawaan kot. try tidur. rehat je dulu