Normal ke sakit kepala slpas bgun tido? Sakit kpla sebelah kanan. Skrg sy dh week 33.

Sakit kepala trimister 3

3 Balas

Haritu saya kene macam awak..asal bangun je sakit kepala.kadang dalam tidur pon boleh rasa kepala sakit..saya rasa tegang kat bahu sebab kan kita sekarang tidur mengiring sebelah je kadang ² ..saya gi massage ..masa masaage angin keluar bukan main meriah.urat bahu pon dia servis ..hilang trus sakit kepala.masa tu saya 36w..

kurang tidur ke sis ? kalau sy kurang tidur auto sakit kepala bila bangun pagi 😪

boleh jadi mcm migrain je tuh, kalau kerap sgt awak bagitau misi time check up tuh.