Tekanan darah tinggi

Ada tak mommy2 kat sini mengalami tekanan darah tinggi semasa hamil..korg dpt ubat ke atau apa ye..sy next week baru buat buku pink..tp skrg kepala sy kerap pening smpai ke tengkuk rasa sakit..adakah tanda2 tekanan darah tinggi??

2 Balas

Sy kena masa usia kandungan 35 weeks sememangye xde drh tgi. LG nk dekat nii mcm2.. Smpai msk hos mgu lps.. Hihi.. But now alhamdulilah.. Slps kua ward. Sy mnm air asam keping... Selama 4hri..lps tu alhamdulilah dh OK.. Cume jgn terlalu byk fikir n byk rehat.... Tp skrg dlm pemantauan doc nk record pi check kt farmasi hr2 nk tgk BP dlm keadaan btl2 stabil..

5y ago

Boleh yea..Time pretnent minum air asam keping..Xde ecfect kt baby...Sy bru 20w

sm lh..tgh skit tgkuk gak...tnda drh tggi ke??