missed miscarriage

Hai mommy Blh x share pengalaman dnc? Hari Isnin ni sy admit utk masuk ubat.. Doakan sy kuat dgn ujian yg ALLAH bg ni.. Ujian tanda ALLAH syg ?

missed miscarriage
2 Balas

Saya pernah missed miscarriage jugak tahun lepas masa 11weeks. Sedihnya tak payah cakap. Hari2 nangis. Nasib baik suami support. Saya tak sempat buat d&c. Baby dah keluar sendiri lps seminggu tahu dah takde heartbeat. InsyaAllah ada hikmahnya tu. Tahun ni pregnant lagi dan sekarang dah 31weeks.

4y ago

Brapa lama ya.. Sis mrncang hamil semula?

Semoga dipermudahkan segala urusan .. Amin